Thursday, December 23, 2010

Hensem tapi Gay

Korang perempuan hati-hati sikit, jgn duk tgk muka seekor 'mamat' tu hensem terus terpikat. Kadang-kadang harap je muka hensem,macho, badan tegap giler lah tp GAY. ha cmner nk menjawab tu cik kiah..jenis yang suka main belakang plak.aduih rosak anak muda kita. Dah lah lelaki makin kurang sbb semua msk jail akibat dadah ni ada plak jenis suka sama jenis pulak.

" Kita terkejut apabila ikon GAY yang baru-baru ini dibenarkan untuk membuat konsert di Stadium Nasional Bukit Jalil. Lebih memeranjatkan sudah ada kegiatan yang cuba menonjolkan budaya gay kepada masyarakat melalui filem- Ketua Dewan Pemuda Pas, Nasrudin Hasan.

Portal Gay yang agak famous utk geng-geng Gay ni seperti Planet Romeo. Tak silap aku sekarang dah tukar nama jadi Gay Romeo. Aku mls nk letakkan link tu..buat apa. Tp aku tahunya lebih 50,00 rakyat Malaysia yang mendaftar dlm web sosial tersebut. Dekat Planet Romeo ni mereka bukan shj dpt berkenalan mlh menggunakan portal utk mencari penyewa rumah dan buat bisnes.

Serious mmg terkejut giler bila aku tgk web sosial gay ni. Tak sangka ramai kat Malaysia yang terjebak dgn kegiatan tidak bermoral ni, tk kira lah melayu ke, India, cina semua ada. Ckp lokasi kt mana? Wangsa Maju? Kelana jaya? Klang? Shah Alam? semua tempat paling kurang pun ada sorang wakil. 

Katakan klu diorg ni kena outstation ke Kedah, diorg akan search kt Portal tu dan cari lokasi kedah. Kt situ akan keluar senarai gay kt Kedah. Fuhh dasat giler portal diorg ni. Sebelum ni aku pernah dedahkan pasal Moneyboy yang juga sama jenislah dgn gay cuma moneyboy ni lebih mengejar duit.

Baru kecoh psl pengumuman seorang lelaki yang bekerja sebagai jurutera mengaku dlm youtube bahawa ida seorang gay. Dah lah orang melayu beragama Islam plak tu. Pihak berkuasa mmg kena ambik tindakan terhadap apa yang berlaku dan segera mengambil langkah drastik bg mengelakkan hal ini semakin berleluasa.

39 comments:

erleena said...

eee...bhye2!!kne aty2 :P
mslh sosial skunk twokla aiyoo

AdiaLuze said...

"Sewaktu fajar menyingsing, bergetarlah bumi dengan dahsyatnya di bawah kaki rakyat Sadum, tidak terkecuali isteri Nabi Luth yang munafiq itu. Getaran itu mendahului suatu gempa bumi yang kuat dan hebat disertai angin yang kencang dan hujan batu sijjil yang menghancurkan dengan serta-merta kota Sadum berserta semua pemghuninya"

Ini adalah sebahagian kisah pembalasan terhadap umat2 Homoseks sewaktu zaman Nabi Luth...Tidak gentarkah kita?????

tigrismalaya said...

itulah...hakak hampa uols...walaupon hakak dah berlaki melihatkan mamatcun+baikhati+tiptop+tinggi+toughsesedaprasa(mcm hakak rasa)+banyakduit+kerjameletops...haaa pendek kata serba lengkap pakej tapi main belakang..huhuhu...sian uols..

hakak ramai member gay/PLU/pondan/nyah..nak nasihat pon xreti..

Miecyber said...

Portal Gay Romeo itu perlu di "block" segera !!!!!

Ati Masrif said...

salam kenal,

buat suspen jer
ingatkan mengaku...TUT!
hihi..

FLW U ..232

Miecyber said...

Rosak pemuda negara....sadiss..


Tips apabila di gigit lintah

N@SIQUE said...

erk~~~gay,,,gila la,,dunia dah nk sampai ke penghujung dah nie

Maya Arfa'e said...

memang benar... gay, lesbian dan zina... barah yang sedang merebak dalam diam dan terkadang tu secara terang-terangan.. golongan sebegini kalau setakat orang awam yang nak nasihat, silap2 makan penampar pula kita nanti.. hanya pihak berkuasa saja yang boleh memantau dan mengambil tindakan ke atas mereka ni..

skooz-san said...

kne berhati2 laa pasneh~ :P

Anonymous said...

memang ade portal tu..
and i pun ade juga profile tu tp dah delete sbb bg i,xde faedah pun sbnrnya.
cuma nak 'sedap-sedap' je.
tak bole blaah,bila siap boleh search ikut tmpt pula tu.hahha klaka tapi bijak org zmn skrg.

cuma i nak tny u ols.

kalau kaum nabi lut yang juga org mcm kami ni nabi tak mengaku umat bagai,boleh korang terangkan,
"ADAKAH HUBUNGAN HARAM LELAKI-PEREMPUAN TU, NABI MASIH MENGAKU UMAT??"

seJAHIL-JAHIL kami ni pun,kami tak pernah la sampai tahap NAK BUANG BAYI MERATA-RATA!

Tahun baru kelmarin,kita akan tunggu 9 bulan dari skrg,akan byk kes buang bayi..sebab apa?
sebab mlm tahun baru,dara perempuan diserahkan pada si teruna.
DOSA kan???
NABI MASIH MENGAKU UMAT DIA KE CAMTU??

kenapa perlu nak jadikan alasan "NABI TAK MENGAKU UMAT" tu sbg alasan kukuh???

Adam Haiqal said...

terfikir sejenak kata2 encik anonymous ni..
hurmm.

Encik MamaT said...

haih.. tak tau la nak jadi apa zaman sekarang ni... patut ke dibiarkan mcm ni.. alahai...
dulu aku penah tgk cite coklat strawberi... cite kat indonesia dah lama dah.. pasal gay jugak... hmm...

ellis suriyani said...

errk..geli la dpt lelaki camneh...
haishh..beringat-ingat la..

Rafina Mimi Zairul Murni said...

dah akhir zaman ni mcm2 la yg timbul..gay,lesbian,pengkid,pondan..alahai......

Ellen said...

sayang yer orang cam tu hensem tapi gay , ada tak yang cute tapi lesbian ya..hehe..

Anonymous said...

kpd En Anonymous...kelakar r awk nie...cm banggang pun ada....hahahhahahaha bdak drjah 1 pun gelak bace ko yer coment....

Fatin Athirah Amani said...

i have one friend who are very proud of being gay. apela nk jadik agaknye.

nUmara... said...

ituh la pasaiiiiii...!
tunggu je la org masuk minang... then buat istikharah.. hix hix hix..

shahjiehan said...

syal~ bongok sungguh~!!! SJ pnh jd mangsa GAY, tp sempat lari laaa

APAN said...

haha...isu panas skang ni...
harap2 diri aku x jadi cmtu la...
:)

PiDoT_OtAi said...

dunia dah tunggang terbalik.. haih

safura zahari said...

haihssss tak takut mati ke.

sop said...

sayang yer..

hans said...

moga mereka bertaubat dan kembali ke pangkal jalan

Pendekar Berkuda said...

shoutbox tak wujud kah ke ??

hmm...isu ini dah lama dah masuk dalam blog...hehe~~

Syafiq Rosli said...

isk2..xsuka dgn kaum ni..

Cik SHiNJU said...

Sib baik boipren aku bukan gay...
eeeuuuu...geli dowh..

cik Ladies said...

euwww ..
tak nk cri yg ensem la ..
ahak :p

Wahida Nasution Thakhrim said...

alamak.. hancur la harapan saya nak yang handsome2, tegap2..

Zullism said...

camna lak tuan blog leh jumpa website tu...ker ada acc ni heheh jangan marah

shikano said...

dunia akhir zaman.. tanda-tanda kecil nak kiamat..nauzubillah..

Puteri Iqa Izyan said...

ish.betul lah.
kdg2 tgk dieorg hensem gile.
sekali amek kau, GAY.

semoga dieorg sume dpt petunjuk smblm berakhirnya dunie nih.

ROQIT KAUTSAR said...

masyaAllah,,

elmajamil_90 said...

this is sooo trueeee!!
ramai lelaki yang muke hensem2 but then GAY!!! perlu ker jd gay ea?? lelaki dah kurang then rmai lak gay makin kurang lar!

ROQIT KAUTSAR said...

visit me n follow:-)

♥ adlin roshaida ♥ said...

betul , kene amik tindakan , tak boleh bia. kang menjadi jadi kan ? btw , do follow back okay ? ;D

acan ketot said...

ayarkk..
byk nye...sblom kawen kne cek dlu ney..
hahaha

Nur Misnan said...

sekarang ramai lelaki2 itu handsome
tapi bersifat Gay dan......
fikir2kanlah yang di atas sana tuh
mengutuk kaum lelaki2 Gay itu

senydream said...

dunia akhir zaman kan..ermmm..mintak dijauhkan..

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates