Tuesday, November 23, 2010

Cikgu Shida wat perangai lagi

Cikgu Shida oh Cikgu Shida..Ini aku tk tau lah dia ni kategori cikgu apa..mengalah kan budak-budak kelas dia dah aku tgk. Siapa Cikgu Shida? Cikgu Shida ni merupakan cikgu yg mengajar Bahasa Inggeris di Sek Ren kt Perak..kang bgtau nama sekolah kang ada mak bapak g sekolah serang nanti.hehehehe. 
Cikgu Shida..gambar dari Fan Page Fb dia
Dia dah byk kali dah cetuskan kontoversi yg aku tk tau nk masukkan kategori buruk ke baik..hehehe dgn video-video miming beliau. Ramai juga yg tak suka dgn gelagat si cikgu ni. Ada yg maki hamun dia..ni confirm punya..ada gk yg respect..creative beb..giler-giler beb..video yang yg meletop tuh. Maybe next year leh tercalon dlm kategori Bintang Popular ni.

Yg Dasyat Cikgu ni dia berani btl beraksi dpn kamera wat rakaman sendiri pastu post kt fb and youtube..klu aku lah..fuhh tebal muka beb. ni dah tkde kemaluan kot.hehehe..jgn marah eh cikgu shida. gurau aje. Wa respect keberanian lu Cikgu Shida!

Pasni kita nantikan plak kemunculan video klip miming drpd beliau..yang tak boleh blah tu ramai giler yg view dia punya video..leh tahan famos. Tgk Fan Page fb dia pun dah lebih 6000 org like utk arini je..ngalahkan artis ni.Pasni Cikgu Shida leh lah berenti jd cikgu wat keje miming je. Mungkin Cikgu Shida leh wat video yg leh bg nasihat ke pasni..selain melawak cmtu selitkan lah nasihat.btl tak?

Klu korang nk layan video dia korang leh ke sini:

Meh layan dl satu video terbaru miming dari beliau..Dasat beb. Dipersembahkan Cikgu Dahlia..eh silap Cikgu Shida. hehehe.Lirik Video terbaru ni diselitkan dgn maksud yang tersirat serta nasihat yang baik..khas untk boyfriend and girlfriend..boleh pandang-pandang..jgn pegang-pegang..ahaha..korang layan je lah. Mungkin skrg ni musim cuti sekolah so akan byk lah video yang akan kuar nanti.ahahaha.





12 comments:

Nurul Syuhada said...

tanda akhir zaman..wanita dicabut sifat malu yg ada pada dirinya...

gula-gula kapas said...

tu dia,ta patut,semalam baru tgk vdeo dia *gelak jugak r...
tapi ta berapa nak senonoh,huhu

Qaseh dalia adelia said...

xtau lah nape video2 ye xlawak langsung di hati ni..huhuhu memalukn maybe emmmm

Afi said...

oyeah! act,aku suka la lwk2 ni..tgk vdeo dya lawak la jugak.tp bila tgok nama pun CIKGU,dgn wearing tudung.mmmm..... not LIKE!

MIMIE AIZA said...

byk org ckp pasil cikgu shida ni sekarang eh

Anonymous said...

agak plik dgn attitude dia..myb hoby dia kot

Faiz Tapit said...

gile perhatian je lebih...
serius aku bnci gile

Anonymous said...

cikgu shida ni lelaki ke perempuan? mcm lelaki je

Anonymous said...

cikgu shida buat lawak dgn memalukan dirinya sendiri,aku rase paku dan belacan lg best drpd cikgu shida

Anonymous said...

Cikgu shida letak video miming je, bukan letak video sex. Dia buat video miming dia punye, bukan org lain punya. yang nak maki hamun, kutuk2 hina dia org mcm2 lagi tu kenapa. mengganggu aktiviti seharian korang kah? dulikkan dia. klu dia buat dosa, org yang mengata dia dua kali lima jugak lah....

Bella said...

geli pn ada..napa dia ble2 buat video mcm tu..isk3 pakai tdung lagi...aiyaa...mataila

Zyqa Pakmin said...

Ouhh !!!! cikgu shida ke nii ? HAHA . mne laa tahu . tgk dlm youtube , mcm tk same jee . HAHA . haihh , plek plek jee cikgu zaman sekarang =P

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates