Thursday, November 4, 2010

Money Boy anda diperhatikan!!

Klu sblm ni aku penah menyentuh mengenai "Menyingkap Dunia Mak Nyah" kali ni aku nk sentuh psl Money Boy plak. Sape sbnrnya Moneyboy ni? mcm best je namanya kan. Actually Money Boy adalah lelaki yang menawarkan khidmat seks kepada golongan sejenis. Itu utk introduction pd Money Boy ni.

Kt mana plak mondus operandi diorg ni? Klu Mak Nyah area lorong Haji Taib kan, tp bg Money Boy plak diorg ni biasanya akan menjadikan kawasan kaki lima sekitar Jalan Raja Laut untuk ‘memancing’ pelanggan melakukan seks songsang. 

Golongan itu yang berumur antara 20 hingga 30 tahun akan datang ke kereta yang berhenti di tepi jalan dan menjalankan aktiviti tawar menawar sebelum mereka dibawa ke rumah sendiri atau hotel murah sekitar Kuala Lumpur.  Muda-mudakan umur diorg ni.

Biasanya bayaran yg dikenakan adalah dlm lingkungan RM80 ke ats, tp klu RM50 tu diorg x layan. Mgkn ni yg membezakan diorg ni ngan Gayboy, diorg akan bg servis tp kn bayar lah kan, cm Gayboy ni mmg suka sm suka. Aku tk tau lah apa nk jd sekarang ni, semakin byk golongan ni. Ada juga yg berkahwin pun still nk melanggan diorg ni..Klu jenis ni utk makluman korang diorg panggil Bi-Sexual yg bermaksud lelaki pun dia layan, pempuan pun dia layan. 

Harap-harap diorg ni kembali lah ke jln yg benar dan pihak berkuasa akan mengambil tindakan ats kesalahan yg mereka lakukan ni. Diorg x takut ke dgn kisah yg berlaku ms zaman Nabi Lut apabila golongan ini diterbalikan dah dihempap bumi. Lu all pikirlah sendiri..

2 comments:

Khumaera Ismail said...

haha..baru kuar kat tv td..twos msk dlm blog ;)

Pahang Blogger said...

Utk makluman ni..ni adalah utk mereka yg x tgk TV,hehehe

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates