Monday, November 29, 2010

Filem 2 Alam meletup ke?

Hari cukup busy ngan keje..fuh ni br selesai, dah nk blk so ambik kesempatan update blog kejap.Smlm kt TV9 aku ada tgk pasal 2 Alam yg dulunya kecoh btl pasal Filem 2 Alam Dr Rozmey dgn megahnya menyasarkan kutipan RM40 juta apabila filem ini ditayangkan walhal yang dapat kutip stakat ni pun dlm RM200K lebih je.So skrg kecoh psl tak dpt sambutan plak. 

Walaupun membariskan yang terkenal seperti Aaron Aziz, Faizal Hussin dan pelakon baru Suhaillah Salam tp sambutannya amat mengejutkan...bukan mendapat sambutan tp kurang mendapat sambutan. 

Klu kita perhatikan poster bersepah-sepah dlm akhbar terutama Harian Metro dan Kosmo tp pulangan jauh lagi kot.Yg untungnya sape? Akhbar tu juga. Mana taknya, time review cite ni byk wartawan hentam cite ni, tau lah sbb mmg jln cite ni tak sedap langsung ke ataupun diorg ni tak suka dgn stail rambut Dr Rozmey kot.hehehe.

Mesti ada yg tak kena dgn cite ni kan, beliau pun nk mencuba nasib setelah bisnes jualan ubat kurusnya boleh dianggap berjaya so nk lah lebarkan sayap plak nk ikut jejak David Teoh yg asyik-asyik filemnya meletup kat panggung. Kita tggu je lah apa komen panggung-panggung kt Malaysia ni mcm mana nanti.Sape ada tgk cite ni??leh bg komen sket tak? nak tau lah btl ke best atau lgsg tak best? nk beli tiket tgk kt wayang tkt membazir je.hehehe.


1 comments:

Khumaera Ismail said...

hahaa..tau tape.. =)

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates