Thursday, November 18, 2010

Aku dan Cikgu Dahlia

Dahlia oh Dahlia..hehehe. Sape yg tak kenal dgn Cikgu Dahlia..semua blogger kenal rasanya. sempena besday dia yg ke berapa entah pada hari ni..bangga ni bila cikgu dahlia dgn blog yg famos tu g blog walking kat blog aku. so jd lah dia member yg ke 118..


Aku slalu gk masuk blog dia tu, almaklumlah blog famos lah katakan. so tu trick nk tarik traffic tu.heheehe.. 

Tambahan plak blog aku pun dah terlist dlm active DJ visitor. Sape-sape yg nk termasuk dlm tu kenalah g kt blog cikgu dahlia and mintak dia msk kan link kita n kita kena lah slalu update. Mekasih lah kt DJ sbb sudi join kmvsblogger punya member.

1 comments:

DaHLia said...

118...wahhh mmg ada chemistry laa nombor tu.. :D

thanks ekk beb...
risau gak kalo semua orang kenal ni..
kang kalah tok ti..hehe

thanks again :D

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates