Thursday, October 28, 2010

tak sapai seminggu harga blog aku dah RM135,023.66

 WOWW!!!.. RM135,023.66 leh jual ni..byr duit umah pun lepas ni..hehehe..Tp ada ke org nk beli blog aku ni. Len lah power cm facebook ke..twitter ke kan..pada sape nk try tgk valution blog korang leh lah g kt http://bizinformation.org/my/


Aku sj2 je test menda ni.Suka-suka je...mahal juga ni harga blog aku.kikikiki...ada sape sudi beli ker?

2 comments:

ken said...

wow lebih banyak dari blog saya :)

Nurul Syuhada said...

kiter 3 ribu lebey je...uhukkk...

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates