Friday, October 22, 2010

korang mesti penah alami ni...

Klu korang perasan menda ni mesti selalu terjd punya..

1. klu time pakai bj color putih mesti sambal tkpun air teh tertumpah kt bj..Klu pakai bj color len x pulak nk kena.
2. Time dpt bonus atau ada duit lebih sket, mesti time tu handphone rosak lah..motor rosak lah..kete rosak lah..
3. Klu kena nk satu2 brg tu..mesti ssh btl nk jupa..td bila time xnk time tu lah byk je jupa atau available..
4. Time kita parking kete kt bahu jln, time tu lah polis tk pun DBKL dtg saman..klu time kita x parking kt situ xde plak diorg dtg..
5. Klu gayut handphone ms drive mesti polis ada kt sebelah ngah bwk motor..klu x gayut xde plak nmpk polis..


Btl x apa yg aku tulis tu??korang mesti penah alami kan..Tul x??Lg apa eh? Klu korang ada experience lebih kurang cm aku tu korang bg lah kt comment ye..Nk tau juga.

4 comments:

Khumaera Ismail said...

no 3,4,5 slalu kena..hahaha~

suha Is me said...

kalau keje tak siap lagi, time tu lah bosh nk buat meeting!

Mohd Azizul said...

ahahha..suha leh gk mskkn yg tu..hehehe

Asrol said...

1 2 3 tu slalu jerk kena.. wakaka... ada jugak erk yg sama...

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates