Wednesday, October 27, 2010

kita perlu control macho bila...





Ms bila sbnr kita perlu btl2 control macho? sini aku nk share sket ngan korang..maybe korang leh practice kan lah ye bila korang ada dlm situation yg berkenaan.

Kita perlu control macho bila...
1. Tgh2 korang berjln tiba2 terjatuh atau terlanggar batu ker..korang kn pura2 yg korang tgh bersenam..bt sit up ke..pamping ke..tk pun korang bgn semula dan korang bt2 jth lg supaya nmpk cm korang ngah wat lawak..pdhal x lawak pn.

2. Bila korang nek bas tiba2 tersadung sbb bas laju ke..korang kena jerit atau marah knp tolak2 ni!!!????...walaupun smemang xde org pun kt blakang korang atau yg ada hanyalah pemandu bas shj.

3. Mgkn korang ada berjln kt mn2 cnth cm shopping complex ke..bus station ke..pastu tergelicir, apa yg korang wat adalah pura-pura pengsan agr org len akn tlg angkat korang. so x la malu kan.

4. Aku kdg2 pernah terjth tangga..sakit woooo..tp klu ada org ramai ms tu korang dah jth tu korang buat2 lah korang ngan berlawn ngan makhluk halus ke..konon2 kena rasuk ke..
lagi apa eh??aku pun x tau.hehehe..korang pk lah sendiri lah ye..x pun bg je lah idea apa yg patut.

4 comments:

saya_arief said...

nombor 1 tu setuju sangat2..
like2..
;D

LATEST ENTRY :BARANG BAIK PUNYER

Nurul Syuhada said...

4 je ke bro?huhu...

i3na said...

control macho n hensem sekalilah yer..
tapi takkan 4 jer.. banyak lagi nih..

chocolate.aholic said...

hahha weh lawak sgt ler..bersungguh kot nk bc..sekali,tergelak sakan asma bc...

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates