Tuesday, December 14, 2010

heartbeat.my membeli sambil menjana pendapatan sampingan



Tima kasih kpd Mizayusof sbb memperkenalkan heartbeat.my. Aku sbnrnya bukan telah menduakan nuffnang tp lebih daripada itu.hehehe..Mmg madu itu manis tp tetap ada kepahitan apabila status Glitterati ditarik. Klu takut status  ditarik, korang cr lah cr lain nak promote  heartbeat.my takpun beli pakai sendiri atau ada sape-sape nak beli korang leh jualkan. Dpt gk income. Cm aku different lah tp bukan aku buang nuffnang, cm aku menduakan, menigakan dan maybe meempatkan nuffnang.hehehe..apa gaya bahasa lah.

Klik BANNER ni kalau nak tahu apa yang menarik dgn Heartbeat.my


Sedikit info mengenai HeartBeat.my .
- Founded in 2006 in Malaysia.
- Sudah mengembangkan busniness ke Utara and Selatan Malaysia.



Meh aku perkenalkan sikit dgn Heartbeat.my ni. Heartbeat.my ni merupakan online shop yang menyediakan unique gifts yang korang tk dpt di Malaysia & souvenirs shop. Apa yg ada menarik kat hearbeat.my ni? Ha cukup menarik barangan disini..antaranya T-Shirt, Photo, mug, Cushion, Puzzle, Photo Card dan mcm-mcm lagi lah. Korang tgk lah sendiri kat sini.

Nak tau cara nak mendaftar korang leh pergi kat blog Mizayusof . Dia ada tunjuk cara nk daftar mcm mana atau dekat Klik je kat banner ni terus.

Kalau kita dah register dan beli mug berharga RM40 kita akan dpt RM8. So klu ada sape-sape nak meniaga boleh lah start sekarang. 



13 comments:

Miza Yusof said...

terima kasih. sharing is caring. miza pun masih belajar tentang hearbeat :)

AngahSayang2314 said...

thanks fo infoo

eiela said...

nak daftar jugak lah,,thanks sharing..

Latest Entri :
1) Ayam Pencen Askar Dan Polis
2) Asma Oh Asma

Eifa Zuhaira said...

thanks for the info :)

Kaseh NazLieza said...

erm..mcm best..nti free nk singgah jg la...

hans said...

ar ar
ari tu penah baca entry tentang nih

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

CaDLyNN said...

dah buat tp still tade rezeki lg dengan heartbeat ni..mcm nak majuk je..huhuhu

kmvsblogger said...

CaDLyNN:
jgn majok..cuba lagi..kita gunakan lah fb utk promote sm..

CaDLyNN said...

hehe...yela~ salah link kot..ekekeke

♀ syera teli ♀ said...

wah , mcm sronok je (;
bole beli t-shirt kan dr heartbeat ni ?

kmvsblogger said...

syera..a'ah boleh..pastu boleh jana pendapatan juga..apa yg korang perlu buat adalah register dl..pastu tgk lah apa yg ada

ieMa ackLes said...

thxs 4 da info.....
:)

MamaYatie said...

dah register..blajar dr miza juga

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates