Tuesday, November 23, 2010

Kami Benci Cikgu Shida Yang Gedik




"Kami Benci Cikgu Shida Yang Gedik" ..ni btl-btl anti-cikgu Shida ni. ni bukan aku tulis ok! ni aku jupa kt kt Facebook jg. tak caya korang search sendiri.. bila ms diorg wat page ni pun aku tak tau..tgk baru je sket tu follower dia. Motif penubuhan page anti-cikgu Shida tu adalah 


" Kami tubuhkan community ini sbb kami dh jelik dgn cikgu shida yg mencari publisiti murahan"


Yang ni bukan aku tulis k..aku copy paste je dr page tu.  Mungkin nk diorg ni nk kumpul pengikut anti-cikgu shida pulak. Yg aku tk tahannya siap promote video cikgu Shida lagi..sape yg famos? Cikgu Shida juga kan? Btl tak..

Korang suka ke tak suka dia, dia peduli apa..korang tak baca Cikgu Shida punya motto dia..

Peduli apa org nak kata!ko boleh? 

tu ayat Cikgu Shida k.Skrg aku tgk fan cikgu Shida makin bertambah, fan anti-cikgu Shida plak akan bertambah jugak kot..yelah normal lah kan ada yg suka ada yg benci tgk gelagat Cikgu Shida ni.


Mgkn Cikgu Shida ni nk jd Cikgu Muzik dl tp terjadi Cikgu English tu jd cmtu..bakat dia berkembang..tambahan plak skrg teknologi canggih..makin laju je..yang glamor sape? Cikgu Shida juga.


  • Klu sape yg benci atau tak suka Cikgu Shida ni leh masuk kat sini Anti-Cikgu Shida


Jgn lorang bergaduh psal Cikgu Shida sudah!.

1 comments:

Afi said...

betul3.knp ramai supporter ek?padahal aku n geng tgok kami sbg islam malu gila...time dia buat kiss kat vdeo,allah...tutup trus vdeo dya

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates