Tuesday, October 19, 2010

Semuanya RM68.00....

Fuh..dpt RM68 tu...Tp bukan nuffnang kasi k, tp Doktor Hoh, Klinik Pakar Kanak2 yg kasi.hehehe..Biasa ramai upload gmbr cheque dr nuffnang, tp aku len plak. Mesti korang ingat aku dpt check lah tu..Aku br je msk dunia blogging ni beberapa ari je, xkn leh dpt byk tu kan.hehehe..
   



Ni resit aku akn claim kt HRD  psl klinik ni bukan klinik panel

Ni lah ubat yg dpt Nur Iman, baby comel ku..cian dia demam br ni. So bwk lah g klinik pakar, sblm ni duk bwh klinik biasa x baik2 jg..Aku nasihatkn kt korang bttr klu demam  atau penyakit len yg berkaiatan dgn baby bek korang bwk terus g jupa pakar kanak-kanak..bukan doktor klinik biasa tu x ok, tp doktor pakar kanak2 ni mmg specialist dlm dia punya bidang..So dia tau apa penyakit baby n bg ubat yg btl kt baby ni..

5 jenis ubat Nur Iman = RM68.00....dpt ubat demam, selesama, batuk n kahak, antibiotik n ubat titis kt hidung sbb hidung Nur Iman tersumbat..ssh nk tido..byk sgt hingusnya..So skrg Alhamdulillah Nur Iman dah kembali sihat dah pun.

 Cian Nur Iman demam..Duk nangis je dia..yelah x chat..

2 comments:

Thristhan said...

Mahalnyee :) By the way i like the layout of your blog.

Mohd Azizul said...

hehehe.. thanks..

Design by The Blogger Templates Karjat Resorts

Design by The Blogger Templates